Partner innen økonomistyring og internasjonalisering

Balanco er din nordiske økonomistyringspartner, og hjelper deg gjennom alle faser av internasjonaliseringen. Vi opererer lokalt i Sverige, Finland og Norge.

Din nordiske økonomistyringspartner

Uten kunnskap om lokal praksis, lovgivning og muligheten for elektronisk identifikasjon, kan forberedelser til internasjonalisering, inkludert å opprette et selskap, åpne en bankkonto, samt organisere nødvendige administrative tjenester, være komplekse prosesser og kreve mye tid og ressurser fra et utenlandsk selskap. Vårt oppdrag er å tilby en enklere og sikrere vei til markedet, samt å fungere som din lokale økonomistyringspartner.

Balancos mer enn 140 eksperter i Sverige, Finland og Norge gir ekspertise og støtte innen økonomi- og lønnsadministrasjon, beskatning, lovgivning og lokal praksis. Du tar kanskje de første skrittene og planlegger å utvide virksomheten din til internasjonale markeder, eller du har allerede etablert deg i markedet og leter etter en ny partner for å støtte virksomheten din. Kontakt oss!

Balancos internasjonale økonomistyringsteam består av lokale eksperter som samarbeider med hverandre, noe som muliggjør en enhetlig serviceopplevelse, samt økonomi- og lønnsadministrasjonstjenester av høy kvalitet og oppdatert rapportering. Vi tilbyr vår ekspertise som økonomistyringspartner i Finland, Sverige og Norge.

Våre tjenester

1. Utforske et nytt marked og planlegge for internasjonalisering

I tillegg til å kartlegge markedspotensialet og konkurransemiljøet, hjelper våre eksperter med saker knyttet til lokal lovgivning, beskatning og forpliktelser.

2. Bosette seg i et nytt marked

Når du kommer inn i markedet, kan vi håndtere lokale problemer som å opprette en bedrift, åpne en bankkonto, myndighetsregistreringer og andre praktiske forhold.

3. Internasjonale økonomi- og lønnstjenester

Balancos eksperter tar seg av din bedrifts internasjonale regnskaps- og lønnsadministrasjon, med tanke på lokale behov og forskrifter.

Det var naturlig for oss å velge Balanco etter tidligere og da meget gode erfaringer med dem. Balanco har vært en trygg, effektiv og profesjonell partner.

Peter Gran – Vak AS

Fyll ut skjemaet eller ta kontakt direkte for å finne ut om vi er en god match.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Alle tjenester

Regnskap

Vi tilbyr regnskap fra A til Å, med fokus på effektiv kommunikasjon og arbeidskvalitet, så du får kontroll på regnskapet og tall som kan bidra til å…

Lønn

Våre lønnstjenester fungerer som en helhetlig partner for din bedrift, og dekker alle faser av lønnsadministrasjon.

Internasjonalisering tjenester

Balanco er din nordiske økonomistyringspartner, og hjelper deg gjennom alle faser av internasjonaliseringen. Vi opererer lokalt i Sverige, Finland og Norge.

Tripletex

Tripletex er et skybasert og fleksibelt økonomisystem, som enkelt kan tilpasses din bedrifts rutiner.