Regnskap

Vi tilbyr regnskap fra A til Å, med fokus på effektiv kommunikasjon og arbeidskvalitet, så du får kontroll på regnskapet og tall som kan bidra til å skape verdi.

Regnskap som støtte for utvikling og vekst

Vi tilbyr personlige regnskapstjenester som støtter selskapets virksomhet for vekst og utvikling av økonomien. Oppdatert og riktig produsert regnskap er grunnlaget for økonomistyring av høy kvalitet og en av de viktigste elementene for å støtte ledelsen og utviklingen av bedriftens virksomhet. Kontakt oss!

Våre tjenester

  • Løpende regnskap – Dette består av løpende arbeid og oppfølging. Med dette menes bilagsføring, lønn, utlegg/reiseregninger, a-melding, fakturering, prosjektregnskap og mva-melding. Hyppigheten avklares utifra behov.
  • Kontroll av regnskap – Enkelte ønsker å gjøre det meste av jobben selv. Vi vil da være fagsupporten deres, samt kvalitetssikre arbeidet før innsendelse av offentlige oppgaver.
  • Årlig regnskap – Mange holdingsselskaper eller småbedrifter ønsker å holde kostnadene nede. Dersom det er mulig vil vi bokføre en gang i året slik at kunden får minimum av fakturaer fra oss. Noen ønsker også kun årsoppgjør, noe vi kan leverer til de som har en tilknytning til andre selskaper vi har en løpende oppfølging for.
  • Rådgivning – Aktiv kontakt og enkel tilgjengelighet er, i tillegg til ekspertise, kjennetegnene for tjenestene våre. Å forstå bedriften din og målene dine er grunnlaget for samarbeidet vårt. Ved ønske om mer enn den løpende regnskapsførselen, bistår vi så langt vi kan med den erfaringen vi besitter. Vi har også gode samarbeidspartnere vi kan benytte ved behov. Enten det er et lite eller stort spørsmål knyttet til økonomistyring, kan du ta kontakt med oss.
  • Annet – Vi kan hjelpe til med enkeltoppdrag. Send oss gjerne en henvendelse for å se hva vi kan tilby.

Vi har hatt samarbeid med Balanco siden 2018 og er svært fornøyd med det kundeforholdet vi har etablert.

Tom Nyblin – Montel AS

Vi er veldig godt fornøyd med å bruke Balanco som våre regnskapsfolk. Vi får mer tid til å gjøre det vi er best til, fordi vi vet at alt med regnskap, lønn of økonomi, er håndtert på nydelig vis av Balanco.

Astrid Valen-Utvik – Valen-Utvik AS

Fyll ut skjemaet eller ta kontakt direkte for å finne ut om vi er en god match.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Alle tjenester

Regnskap

Vi tilbyr regnskap fra A til Å, med fokus på effektiv kommunikasjon og arbeidskvalitet, så du får kontroll på regnskapet og tall som kan bidra til å…

Lønn

Våre lønnstjenester fungerer som en helhetlig partner for din bedrift, og dekker alle faser av lønnsadministrasjon.

Internasjonalisering tjenester

Balanco er din nordiske økonomistyringspartner, og hjelper deg gjennom alle faser av internasjonaliseringen. Vi opererer lokalt i Sverige, Finland og Norge.

Tripletex

Tripletex er et skybasert og fleksibelt økonomisystem, som enkelt kan tilpasses din bedrifts rutiner.