Om Balanco Group

Regnskapsbyrå med lokasjon i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

I løpet av våre lange karrierer i regnskapsfirmaer har vi sett at regnskapssektoren gjennomgår en stor endring og utviklingen fortsetter i høyere hastighet. Regnskapsfirmaets tjenester er altfor ofte utformet og produsert på vilkårene i egne prosesser og ikke for å støtte kundens virksomhet. I dette tilfellet er det en risiko for at kundeforståelse og kundeopplevelse få en sekundær rolle.

Da vi grunnla Balanco, bestemte vi oss for å gjøre ting annerledes og begynte å transformere bransjen samtidig som vi endret de tradisjonelle oppfatningene av et regnskapsfirma. Vi investerer i kundeforståelse og teknologiutvikling, og bygger et sterkt fundament for fremtidig økonomistyring. I vår virksomhet fokuserer vi på å støtte virksomheten til våre kunder. Vi fokuserer alltid på den mest passende økonomistyringsløsningen for kunden.

Basert på disse verdiene startet vi vår virksomhet i august 2015, og i dag består Balanco av mer enn 160 spesialister med klientselskaper basert i Norge, Sverige, Danmark og Finland. I 2023 ble Avanse Regnskap AS en del av Balancos veksthistorie gjennom oppkjøpet. I fremtiden vil vi operere under det Balanco-merket, men tjenesten vil bli håndtert av de samme kunnskapsrike og allerede kjente spesialistene.

Mikko Marttunen, konsernsjef i Balanco Group.

Nøkkeltall

160

Ansatte

2015

Etablert

10,4

M€ omsetning
2022

13

Antall steder i Oslo, Sarpsborg, Gøteborg, Stockholm, Sollentuna, Visby, Södertälje, Københav, Vantaa, Helsinki, Lahti, Oulu og Kuopio.

Våre tjenester

Regnskap

Vi tilbyr regnskap fra A til Å, med fokus på effektiv kommunikasjon og arbeidskvalitet, så du får kontroll på regnskapet og tall som kan bidra til å…

Lønn

Våre lønnstjenester fungerer som en helhetlig partner for din bedrift, og dekker alle faser av lønnsadministrasjon.

Internasjonalisering tjenester

Balanco er din nordiske økonomistyringspartner, og hjelper deg gjennom alle faser av internasjonaliseringen. Vi opererer lokalt i Sverige, Finland og Norge.

Tripletex

Tripletex er et skybasert og fleksibelt økonomisystem, som enkelt kan tilpasses din bedrifts rutiner.

Vil du jobbe hos Balanco?